Jdi na obsah Jdi na menu

O NÁS

Naše restaurace vznikla jako rodinný podnik v roce 2010 s názvem Restaurace U Andělky. Tuto restauraci vlastnili sourozenci F. V roce 2014 odkoupil celou restauraci jeden ze sourozenců F. a přejmenoval restauraci na RESTAURACEKM, která toto jméno nese doposud.

O této chvíle restaurace funguje jako samostatný celek a to se dvěma pobočkami ve Středních a Jižních Čechách ve kterých provozuje i ubytování hostů. (Ve Středních Čechách 3 dvojlůžkové pokoje a v Jižních Čechách pak 2 čtyřlůžkové pokoje)

V roce 2014 této restauraci založil její majitel p. F. J. webové stránky (www.restauracekm.estranky.cz), na kterých je možné dozvědět se všechny aktuality (vč. jídelního lístku na aktuální den).

V roce 2015 restaurace pořídila dětskou skákací trampolínu jak pro děti tak dospělé a také začala provozovat venkovní vyhřívaný bazén pro návštěvníky restaurace a venkovního občerstvení (dnes letního baru).

V roce 2015 zažila restaurace velký "boom" začala totiž v létě t.r. dělat tzv. KOKTEJLOVÉ DNY, které si všichni velmi rychle oblíbili. V našem vnitřním baru jste tak mohli ochutnat Mojito, Svítání noci, Malinový střik, Borůvkový shake a mnoho dalšího).

Psal se rok 2016 a majitel objektu se rozhodl, že celé venkovní sezení vč. přilehlého venkovního občerstvení zrekonstruuje. Tak jsme se neváhali přidat. A tak na podzim t.r. začalo bourání tohoto objektu i s přilehlou pergolou. Tato rekonstrukce trvala 4 roky, ale myslíme, že vážně stála zato. 

Po dobu rekonstrukce venkovního sezení tedy do roku 2019. Se nic moc v naší restauraci nedělo....

Zato v létě 2019 jsme mohli slavnostně otevřít nový moderní venkovní bar s velkou přilehlou terasou a novým oválným vyhřívaným bazénem, který je k dispozici všem našim hostům. Děkujeme Vám za Vaši přízeň.

 

4. srpna 2019                                                                                                                        F. J. (majitel RestauraceKM)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář